Third slide

Over Agnes

Een paar opmerkingen die anderen hebben gemaakt:
-“Een 40-plusser die serieus is over onderwerpen die haar raken, maar graag humor gebruikt om te relativeren”.
-“Geeft een heel geborgen gevoel, ik kan alles vertellen zonder dat hier een oordeel over gemaakt wordt”.
-“Ik word serieus genomen”.
-“Ze heeft gewoon vertrouwen in mij”.

-“Stevig gegrond, rots in de branding”.

Woorden die bij mij passen: van stilstand naar beweging, ontdekken, duurzaam, humor, samen, observeren, liefde, ideeën, reflectie, rust, luisteren en natuur.

Ik maak dingen graag simpel, in mijn overtuiging leven we in een wereld die soms onnodig complex is gemaakt.

Na ruim 20 jaar met veel plezier in de financiële dienstverlening te hebben gewerkt in uiteenlopende functies, had ik de behoefte om mij bezig te gaan houden met de uitdagingen die mensen tegenkomen in hun leven.
Ik ben gestart met onderzoek naar mijn eigen mogelijkheden, mijn passies en talenten. En naar mijn patronen en overtuigingen. Daarna ben ik psychologie gaan studeren, ben aanvullende (coach)cursussen, trainingen en workshops gaan volgen, heb zelf begeleiding gekregen door verschillende coaches en heb veel gelezen.

Sinds 2010 ben ik ook via mijn bedrijf mensen gaan coachen. Ik vind het een voorrecht om mensen en teams te begeleiden en te trainen om hun knopen weg te werken en weer in beweging te komen. Zodat ze ‘glimmetjes’ krijgen in hun ogen en weer stralen.

Ik gebruik diverse coachmethodieken, inzichtgevende trainingen (waaronder Boven de Lijn), inter- en supervisie en lach-yoga. Met als basis de Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry (A.I.) en Innerlijke Familie.

Ook ben ik aangesloten bij de beroepsorganisaties NOBCO en STIBAG.

© 2018 Agnes van der Werf. All Rights Reserved - Openstaan voor jezelf | Coaching & Begeleiding