Third slide

over Agnes

Een paar opmerkingen die anderen hebben gemaakt:
-“Een 40-plusser die serieus is over onderwerpen die haar raken, maar graag humor gebruikt om te relativeren”.
-“Geeft een heel geborgen gevoel, ik kan alles vertellen zonder dat hier een oordeel over gemaakt wordt”.
-“Ik word serieus genomen”.
-“Ze heeft gewoon vertrouwen in mij”.

-“Stevig gegrond, rots in de branding”.

Woorden die bij mij passen: van stilstand naar beweging, ontdekken, duurzaam, humor, samen, observeren, liefde, ideeën, reflectie, rust, luisteren en natuur.

Ik maak dingen graag overzichtelijk. In mijn overtuiging leven we in een wereld die soms onnodig complex is gemaakt.

Altijd heb ik al behoefte gehad om mensen te begeleiden. Vooral als er  uitdagingen in je (werkende) leven zijn waar je zelf even niet uit kan komen.
Voor mijzelf heb ik onderzoek gedaan (en doe ik nog steeds) naar mijn eigen drijfveren, mijn passies en talenten. En ook mijn patronen en overtuigingen en gedrag in kaart gebracht. Meestal met behulp van een goede coach trouwens. 

Ook ben ik psychologie gaan studeren, heb aanvullende (coach)opleidingen en trainingen gevolgd. En natuurlijk heel veel gelezen.

Coachen deed ik al tijdens mijn vaste baan en sinds 2010 via mijn eigen bedrijf. Ik vind het een voorrecht om mensen en teams te begeleiden en te trainen om hun knopen weg te werken en weer in beweging te komen. Zodat ze ‘glimmetjes’ krijgen in hun ogen en weer stralen.

Ik gebruik diverse coachmethodieken, inzichtgevende trainingen (waaronder Boven de Lijn), inter- en supervisie. Met als basis de Positieve Psychologie, Appreciative Inquiry (A.I.), Mindfulness, en Innerlijke Familie.

Ook ben ik aangesloten bij de beroepsorganisaties NOBCO en STIBAG.

© 2019 Agnes van der Werf. All Rights Reserved - Openstaan voor jezelf | Coaching & Begeleiding